The Ads

Search This Blog

Wednesday, February 29, 2012

3 Budak Notti !

last weekend agenda merayau jek.... maklumlah en. pai kan dah gaji....hehehe.... haruslah anak bini kerjakan! anak beranak pegi melepak kat ioi mall puchong.... seluruh pelosok ioi mall kitorang jelajah.... yang jadi penat bukannya merayau tu tapi melayan kerenah si little faidhi yang tak mau jalan sendiri, dia dok minta berdukung jek. pinsannnn dibuatnya.... paling best kitorang gi membeli belah kat daiso.... ala kedai barang2 jepun yang 5 hengget tuh! bahaya jugak kedai 5 hengget ni kan.... ambik punya ambik silap2 boleh habis beratus... kitorang memang suka shopping kat daiso ni, bukannya apa.... pasal barang2 dia tu yang macam2... bebudak ni pun suka menyelongkar kat situ. kadang2 gelihati gak bila tengokkan keletah dan perangai diorang bila berumah sementara kat daiso tu. semua menda nak di try nye!...... 






ini 3 budak notti ada jek menda nak dibuatnya.....


nota piede : hati seorang mama pasti akan bahagia bila melihat raut wajah anak2 yang gembira dan ceria.

2 comments:

kakchik@ella said...

3 ye anak faizah? bestnya. mesti meriah. KC sorang je. tak pe la .. rezeki.

Azhafizah[フィザ] said...

comel masing masing bergaya dengan spek besar tu ^^

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com