The Ads

Search This Blog

Saturday, September 21, 2013

Dory Butter Cheezy


quick and simple for busy mama just like me!

 

cara-cara :
just marinate dory fish tu bersama mc cormick all seasoning purpose. biarkan seketika. lepas tu panaskan 2 sudu besar butter dan grill kan di dalam pan grill. bila dah hampir masak, sprinkle kan mixed herbs whole  dan letakkan sekeping dua cheese (siapa yang hantu cheese macam i) ke atas dory fish dan panggang selama 5-8 minit atau sehingga cheese cair. selepas itu curahkan lebihan butter dalam pan grill tadi ke atas dory fish yang telah dihidangkan ke atas pinggan bersama potato fries dan round salad. 

ok, dah siap... jom makan!


2 comments:

Azhafizah Md Nor said...

sedapnye! tengah explore resepi kat blog akak ni..nak cuba mana yang simple..heehehe..tq kak

Nurfaizah M Nor said...

hi fiza! akk ni mmg suka cipta resepi yg simple2... maklumlah lepas balik keje masa terhad nak sediakan dinner for kids n my encik pai tu hahaha

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com