The Ads

Search This Blog

Thursday, June 7, 2012

The 4 Of Us !


salam petang uolls !
dah lunch ke memasing? ke ada yang diet? me? ntahlahhhh taklah diet sangat.... yang pasti lunch memang kena ambik, cuma dinner i dah kurangkan or kadang-kadang tu tak ambik pun. cukuplah sekadar milo panas or teh panas.....hehehe
oklah mood blogging macam dah datang balik. sebelum terlupa apa benda yang nak di update, baik i mengarut dulu cepat-cepat kan.
oklah secara ringkasnya, nak cerita aktiviti masa cuti sekolah. memang dah lama janji dengan hanah, chal, adhi yang cuti sekolah nak bawa derang jenjalan jauh-jauh sikit..... tapi dek kerana mama and baba masih tak berkesempatan disebabkan tuntutan kerja tu, so i dengan rela hati try jugak curi-curi my time untuk temankan derang jenjalan without my beloved en pai. last monday i pun ambik cuti dan bawaklah derang lepak kat subang parade. just 4 of us! agenda utama seperti biasa watching movie lah.... apa lagi kann! aktiviti ni lah yang memang diidamkan derang and menjadi favourite aktiviti....nasib baiklah company tempat i kerja tu selalu sangat bagi free admission voucher especially for mbo cinema dan tgv.........muahahahahhahahahaaha jomlah layan celoteh-celoteh itu 3 stooges!















nota piede : asyiklah mama dating dengan 3 budak notti..... bila nak dating dengan baba ni???

1 comment:

Tina Othman said...

hihi mama & babah nak dating kena apply cuti lah

seronoknya dpt bawak budak2 jalan

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com