The Ads

Search This Blog

Wednesday, April 4, 2012

Hanah 1st TVC Shoot !

salam petang! lama pulak kali ni i menyepikan... sorrylah uolls, tak boleh nak hindari dah dengan perkataan 'busy' tu! lately kerja memang menimbun, nasib baik je tak tertimbus.... kalo tak sesak nafas dibuatnya. silap hari bulan ada plak yang pengsan! oklah panjang pulak mukadimahnya kali ni, almaklumlah dah lama tak mengadap blog kesayangan ni.
sebenarnya ni i nak cerita aktiviti yang sangat memenatkan hujung minggu hari tu. semua berlaku pun macam sepantas kilat, tak plan tetiba kena main redah jer! actually all my kids memang i register kat talent agency. so selalu jugaklah bebudak ni pegi casting kalau dapat panggilan dari talent agency tu. tapi buat masa ni, all the kids belum ada rezeki.
so nak jadi cerita last saturday, kitorang dapat call dari talent agency yang si hanah kena shooting tvc untuk dutch lady on sunday. panik jugaklah kitorang dibuatnya, mana nak cari wardrobe lagi, nak match dengan colour yang diorang nak lagi.... jln cerita pun tak tau.... memang mamanya yang menggelabah sangat masa dapat call tu. so our preparation ala kadar je lah kan... lagipun nasib baik bukan jadi main talent, so hanah punya role cuma extra aje....hehehe....but apa yang sangat menariknya dapatlah i and hanah experience suasana penggambaran. it was so fun but exhausted! tapi apa yang penting, hanah dah dapat exposure during the tvc shooting... so next time tak ada lah lagi dia kaku sangat bila buat casting for next tvc kan!
jom layan picture masa tvc shoot hanah last sunday!






















nota piede : si mama tak pasal2 jadi manager tak bertauliah kann! hehehe..... sambil tukang pegang baju!

1 comment:

Azhafizah[フィザ] said...

wah hanah ade shooting tu..nampak cam best je..walau penat tapi berbaloilah kan.

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com