The Ads

Search This Blog

Wednesday, November 16, 2011

Idea Sumbang Untuk namiacinta.com


bila di kala malam sibuk berblogwalking, hahhhhh inilah jadinya, tak pasal-pasal terjebak dalam giveaway nya si namia ni..... hehehe.... lagipun i dah lama jugak tak menjoinkan diri dalam GA ni!

uolls kalau nak join jugak boleh ler klik picture kat atas nun. oklah.... syarat penyertaannya pun mudah je. so apa yang perlu anda lakukan cuma hanya perlu menulis pendapat tentang blog namiacinta.com ni. kiranya dia suruh kita mensumbangkan menyumbangkan idea lah, nak bagi blog dia nampak lebih cantik, lebih bagus dan lebih gempak dari yang sekarang ni.

so bagi i lah kan, namiacinta.com mesti ;
  • tukar kale yg merah terang sakit mata tu, maybe boleh tukar sikit kale code tu kasi blend dgn kale font, label n post entry tu
  • button follower tak de, kena tambahlah yer
  • kat side bar, rasanya bleh tambah apa2 widget yg menarik dan boleh menceriakan
  • kalau i lah kan, i lagi suka kalau namiacinta.com pakai font kecil sikit bagi nampak lebih neat
  • lagi best kalau tema kale sama mcm i--------->PINK
dahlah tu yer.....kang orang kata lebih-lebih pulak. macamlah blog i ni gempak sangat kann! huhu....

akhir kata, meluvamiramira "menyertai giveaway namiacinta.com header tajaan Inspired Magz"


1 comment:

NaMi said...

thanks join GA .. nantikan keputusannya

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com