The Ads

Search This Blog

Sunday, December 25, 2011

Big Boy Don't Cry!


peristiwa di cuti sekolah yang tidak dijangka.....hahahaha! kesian anak mama chal.... actually i dan en pai memang langsung tak merancang nak sunatkan chal pada cuti sekolah hujung tahun ni. semuanya last minute plan, chal pun sebenarnya agak ragu-ragu bila diajukan soalan kat dia......"chal nak sunat tak?"....dengan terpinga-pinga, dia cuma angukkan kepalanya saja. so last week en pai bawa chal bersunat dengan menggunakan kaedah 'smartklamp'. lepas cukup seminggu klamp pun dah dibuka. sekarang ni hanya menunggu luka 'kuku bird' dia kering je! hhmmm anak mama dah jadi herolah sekarang yer!..... mama tau abang rasa sangat sakit dan pedih sejak beberapa hari tu, tapi dengan semangat keberanian abang tu dan daya ketahanan yang kuat membuatkan abang mampu menanganinya. big boy dont't cry hah!


3 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

hero dah besar dah..sakit sikit je kan..cepat elok ye chal

Ibu Darwisy said...

hehehe..dah bujang dah anak kak iza..heheheehe

Tina Othman said...

wah dah boleh carik gf lah lepas ni

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com