The Ads

Search This Blog

Thursday, May 24, 2012

Terlepas Kandang!

actually ni cerita agak dah basi.... tulah memanjang je busy, banyak sangat yang terlepas nak mengupdate! i ni selalu jugaklah dapat free pass for movie. so oleh kerana pass tu dah nak dekat expired, last 2 weeks i bawaklah juga kanak-kanak ribena ni pergi tengok movie yang tengah meletup letup kat cinema....apalagi kan, avengers lah! memang tak dinafikan sampai je kat tgv, orang beratur punyalah ramai, nasib baik ada jugak seat untuk kitorang anak beranak ni..... itu pun dapat seat yang paling depan sekali. teleng jugak kepala dibuatnya. tapi yang syoknya tu kanak-kanak ribena, especially si faidhi..... bila dapat seat yang paling depan sekali, dianya memang tak duduk diamlah.... dah macam rumah dia dibuatnya cinema tu. ruang diantara screen dengan seat tu dibuatnya macam playground... nasib baiklah i takde lemah jantung, kalau tak dah pitam kot kat situ. okalah jom layan aksi-aksi kanak-kanak ribena ni bila terlepas dari kandang!











1 comment:

Azhafizah[フィザ] said...

seronok dapat bebas sakan ye..

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com