The Ads

Search This Blog

Wednesday, January 25, 2012

Jepang '88 In Memory



afternoon uolls! dah lunch ke? hari ni i heavy breakfast so malas nak kluar lunch. lagipun takde geng.... ramai yg cuti hari ni. maklumlah memasing mood holiday and CNY.

oklah sebenarnya i nak cerita sesuatu yang buat i happy hari ni. pepagi on je fb, i dikejutkan dgn message dari my long lost friend ...... alhadi bujang. actually he was my good friend during my primary school at kuching, sarawak. tak sangka kan dengan adanya fb ni kadang-kadang membantu jugak kita menjejaki geng-geng lama zaman sekolah rendah. masa dulu-dulu, family i ni memang sentiasa merantau dari sabah sampailah ke sarawak dan kemudian balik semula ke kuala lumpur. tapi banyak-banyak tempat kitorang merantau, memang hati i dekat sangat di sarawak. i pun tak tau kenapa. maybe disebabkan bahasa pasarnya yang buat hati i ni melekat di kuching. setelah lama meninggalkan kuching pun i masih boleh lagi cakap sarawak....kelassss kann! so pagi ni alhadi add i dlm group jepang 88. hahahahhahahaa nang happy gilak kamek tok ko! and... yang paling best sidak jepang masih ingat lagik dengan kamek tok..... thanks korang! rindu pulak zaman sekolah kat jepang dulu....

hopefully kita semua akan terus keep in touch okay! kalau ada sesapa geng jepang '88 yang nak datang kl tu, jangan lupa call i tau. bolehlah kita bersua muka. to all geng jepang '88, insyaAllah kalau tak ada aral melintang i akan menyerang kuching. nanti korang bentang karpet merah eh!! hahahahahah guhgou jak! ngegeh kamek tok ooo! hahahhahahaa ......bestkan kalau dapat buat reunion! 


1 comment:

Tina Othman said...

wah seronoknya kan jumpa geng lama

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com