The Ads

Search This Blog

Monday, September 19, 2011

Meriahnya Raya

salam sayang buat uolls semua!
hujung minggu yang sangat indah dan meriah......dan tak mungkin i lupakan! bahagianya hati bila semua sahabat tersayang berkumpul gembira diteratak i yang tak sepertinya....huhu! thanks kakak sayang! thanks sahabat yang dikasihi dan thanks buat adik-adik i yang comel dan manja.

kalau boleh i nak semua yang lain pun ada bersama, tapi apakan daya kita hanya merancang Allah jualah yang menentukan. kepada yang tak berpeluang bersama kitorang bermesra mesra tu, lain kali kita berkumpul lagi di agenda yang akan datang yer!

oklah....meh kita layan suasana meriah di hari raya.......












nota piede : happy yang tak terhingga bila ramai berkumpul 

4 comments:

Tina Othman said...

mintaknya akan jadi aktiviti tahunan lah kan, best sangat kan smlm

Ummiakid @ lily said...

bestnye dpt jumpa kengkawan...

jl said...

ouch!!!!jelesssssnyeeee!!!!!!! :)

oshin-jamel said...

alamak...tegune email opis plak..heheheh..ampunnnn kak iza~~~~

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com