The Ads

Search This Blog

Monday, September 5, 2011

Balik Cuti Yang Tragis






Salam 7 syawal uolls! Wah wah wah nampaknya ada yg sambung cuti lagi yer. Seronoklah macam tu kan! Dapat gak sehari lagi tarik selimut sampai tengahari..... Jeles tau! Kepada yang dah naik kerja tu, selamat bertugas yer uolls! Jgn malas2 tau, teruskan je mood raya tu walaupun kat tempat kerja ok. Ni sebenarnya nak cite suasana tragis kat bilik opis i pagi tadi. Mak aiiii macam nak pengsan i dibuatnya. Sebelum cuti raya hari tu mmg i dah diberitahu yang opis akan ada renovation dalam seminggu opis tutup utk cuti raya. Bila pagi tadi masuk je bilik, sangatlah tragisnya pasal renovation tu baru siap dalam 30% jer! Semua tempat penuh dengan debu2, berabuk sana sini, dah macam volcano meletus jer! So nak tak nak tepaksalah mengemas dan mengelap serba sikit kat meja tu, kalau tak nak buat kerja pun tak boleh. Adusss tak pasal2 serabut balik otak ni dah tak tau nak start kerja yang mana dulu. Keluar dari umah tadi dah beria benar fresh nyer nak memulakan tugas. Sekali sampai opis, nahhhhhh hambik ko!!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

Tina Othman said...

tu yg tak best tu, dah comel2 dtg keja kena bersihkan tempat pulak kan, nasib lah

Azhafizah[フィザ] said...

nap la dorang tak buat abes mase orang tgh cuti..selalu macam tu kan..time cuti xnak siapkan keje..bile orang da ramai masuk keje dibiarkan camtu je..ish ish..sabo je la kak.yg penting keje kite siap ^_^

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com