The Ads

Search This Blog

Tuesday, July 26, 2011

The New Look!

assalammualaikum
good day to everyone!
dari tak de blog, skrg dah ada. dari saja suka2 dah jadi bersemangat. dari post entry simple2 kini dah pandai cari isi. dari template biasa2 skrg dah tau jugalah nak make up sikit2-walau tak sehebat mana pun. dari tak de follower kini dah ada-walau tak seramai mana, janji mereka ikhlas menerima i sebagai blogger yang boleh dikatakan masih mentah ni.

dah lama sebenarnya i menyimpan hasrat nak ada blog yang cantik dan menarik. idea2 untuk nak ada trademark sendiri dah lama pun bermain kat kepala ni cuma belum jumpa the right person untuk merealisasikan impian tu. dari satu blog ke satu blog i cari blogger yang arif dlm meng'make over ni. ramai rupanya..... tapi dalam ramai2 tu hati i dah terpaut kat sorang blogger comel ni and she has really nice blog! actually dah 2 months i follow blog dia as a silent reader. hati ni memang tekad nak pilih blogger comel ni kerana i rasa hanya dia je yang boleh buat impian i menjadi nyata. kalau uolls semua nak tau, blogger comel ni adalah...............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Azhafizah Md Nor and she is a pinkaholic! dia sangat2 suka color pink sama macam i juga. pasal tulah i pilih dia. sentuhan design dari hasil kreatif blogger comel ni memang awesome! thanx a lot Fiza. you really makes my dream come true! i cuma bagi tau kat Fiza ni yang i nak trademark blog i mesti  nampak retro dan ada star & diamond. luxury but look simple and neat. so uolls tengoklah sendiri hasilnya. she's so brilliant dan sangat tepat dengan citarasa i. sampaikan i sendiri jatuh cinta kat blog i ni! thanx again Fiza, i really appreciated for what have you done.
so dengan ini i merasmikan the new look of  MeLuvAmirAmira

cheers!


7 comments:

oshin-jamel said...

chanteeeekkk!!!oshin pon fanatik pink!!!!

Nurfaizah M Nor said...

oshin : thanxxxx.....jom kita wat grup fanatik pink!

Azhafizah[フィザ] said...

sweeetnyer kak..terharu..leh diabetes fiza sweet camni..hehe..fiza suke akak suke dengan hasil kerja Fiza..fiza pon dah jatuh hati kat blog ni (=

Nurfaizah M Nor said...

fiza : credit to u dear! thanx sgt2. tak terkata dah akk dibuatnya. nanti akk blanja mkn ye!

Azhafizah[フィザ] said...

jangan tak terkata kak..katekan sesuatu..heee

Nurfaizah M Nor said...

fiza : ni nak kata...... uuuuuu awesomeeeeeeee!

MamaLily said...

ooo..credit ke sy xde????

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com