The Ads

Search This Blog

Tuesday, July 26, 2011

Thank U Sayang!

memori indah ini bertitik tolak dari 2 minggu lepas dimana si mama bertanyakan sesuatu pada si baba.....

mama : yang, kalau i nak beli playbook ok tak?
baba : u nak playbook? maju tu..... i ingat nak belikan u napbook
mama : woww.... macam menarik tu
baba : ke u nak ipad?
mama : entahlah yang..... playbook tu macam best je. lagipun i kan pakai bb!
baba : nantilah i check kan.... ok!

dan terukirlah memori indah itu pada 25 julai 2011 @ 7.00pm di rumah pasangan romantik ini.....




baba : surprise!!!!!!!!
mama : yanggggg....... u beli galaxy tab!
baba : ni u punyalah.... i belikan untuk u.... galaxy tab much more better. u can make a call and video call.
mama : betul ke ni yang???? lah...... i tak nak nyusahkan u
baba : playbook tak bleh buat call...
mama : thank u yang!!!!! sukalahhhhhhh





nampak gayanya si mama akan mula mengganas dalam berfacebook dan berblogging. maklumlah tak de sapa nak kacau. so lepas ni tak kan ada lagi kejadian berebut computer kat rumah! hihihi......




nota piede : sayang en. pai sangat-sangat! lepas ni u nak belikan I apa pulak eh?

6 comments:

Ummiakid @ lily said...

waa..tahniah...bestnye...rajin² upload story mory tau...sebab dihujung jari jer dah skg...

Tina Othman said...

wah bestnya, tapi tina tak reti bab mengodek gadjet ni hehe

Nurfaizah M Nor said...

kak lily : minta2 rajinlah...takut nanti lama2 mood pun kelaut jugak!

tina : mlm tadi jenuh jugak membeleknya....sib baik ada cikgu mengajar!

Azhafizah[フィザ] said...

wahhhh..sonok dapat galaxy..berbintanglah semuanye (=

Nurfaizah M Nor said...

fiza : skali skala dpt surprise cenggini, lemah longlai bdn ni dibuatnya...

oshin-jamel said...

wahhhh!!seronoknye....bila la oshin nk dpt camnie gak..huhuh!!!!

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com