The Ads

Search This Blog

Sunday, July 17, 2011

Kami Di Madukan!

hai uolls..... gud afternoon!
maybe tajuk entry ni agak tersentap.... kan! tapi inilah kenyataannya. setelah i fikir masak-masak, dan juga terima pandangan orang lain terutama sekali anak-anak, i mengambil keputusan untuk mencari pengganti suri hidup dutch dengan meminang 2 ekor skali. i pasti si dutch sangat bahagia dengan kehadiran 2 ekor buah hatiinya yang baru! kali ni jodoh dutch i ambil dari baka angora. seekor warnanya putih, bermata pink dan berbulu lebat yang baru berumur 1 1/2 bulan. seekor lagi tu berwarna putih + hitam dan berbulu lebat juga yang baru berumur 1 bulan. baka-baka comel ni i dapatkan dalam mudah.my, itu pun secara tak sengaja, pasal en pai yang saja-saja surf dlm internet pagi tadi. mulanya i merancang nak cari bini dutch dlm hujung bulan ni, tapi bila pagi tadi tengok dutch macam moody je, so kitorang rasa lebih baik carikan bini secepat yang mungkin..... kang jatuh sakitlah pulak. balik je dari mengambil bini-bini dutch ni, i pun terus masukkan dalam sangkar bahagia tu.... dan ternyata sibini-bini baru tu rela dimadukan. dutch pulak nampak happy sangat, siap show off dengan jalan berdiri dan memanjat-manjat, memang terpancar sinar bahagia kat mukanya. apa taknya dapat 2 bini sekaligus lah katakan! kalo manusia pun dah tentu-tentu seronok kan??? ooppppsss pasal manusia kita tak payah cite lebih-lebih. oklah toksah cite panjang lagi, jom kita layan picture bini-bini baru dutch!
*
*
*
*
*
*
*
*


Pinky



Kiki



Dutch yang poyo ada 2 bini!



bye uolls..... cheers!


nota piede : yang paling penting dengan kehadiran 3 lagi ahli keluarga kami ni, dapat membuatkan hanah, chal dan adhi bertambah gembira dan ceria!




2 comments:

Tina Othman said...

comel mmg comel, tapi tina geli hehe scroll laju2 nak komen ni

Nurfaizah M Nor said...

apa arrr tina ni... cute tau! bulu dia mcm kapas jek... kalo si dutch tu bulu dia biasa2....

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com