The Ads

Search This Blog

Sunday, July 10, 2011

Sesuci Hati Kami

salam petang uolls....
entry ni adalah sorotan dari perhimpunan suci yang diadakan
pada jumaat lepas kat mid valley
memang best.... hapening!
walaupun tak ramai yang dapat turut serta
tapi kekecohan kami dah macam sekampung riuhnya
pada i perhimpunan last minute plan ni memang sangat tepat pada namanya
semua memori yang dah terakam tu adalah benar2 suci
sesuci hati kami
kemesraan, keakraban, keseronokkan dan keceriaan
yang tak terjangka oleh kami semua
benar-benar mengundang bahagia di hati masing-masing
setiap saat berdetik tidak langsung kami persia-siakan
segalanya penuh dengan cerita ceriti kami
saling bertukar pendapat, cerita tentang kebahagian diri dan keluarga
nasihat menasihati dan berkongsi pengalaman suka dan duka
insyaAllah kisah ini takkan terhenti disini
selagi ada hati yang suci persahabatan ini
akan kekal sampai mati
nah...uolls lihatlah sendiri!




kebahagian itu kita yang cipta, jadi janganlah persiakannya......



nota piede : akan cuba menjaga persahabatan ini sebaik-baiknya.....

5 comments:

Tina Othman said...

dari tadi try komen tak nampak kotak komen..apapun happy sgt dapat kenal & jumpa semua, sangat2 friendly & baik sangat, semoga perkenalan ini berkekalan ke akhir hayat ye kak

tima kasih kerana sudi menjadi kawan tina =)

risa said...

salammmmmmmmmm....
hai dear...seronok dapat kenal ngan iza...lap u lahhhhhhhhhh
semoga tiada mata2 jahat yg mengaco ye..aminnnnnnnnnnnn

Nurfaizah M Nor said...

kalo ada gak mata jahat tu...kita cungkil jek biji mata dia eh risa!

tina, risa.....lebiu so much!!!

Ummiakid @ lily said...

jelesssssssss...naj jumpa jugakkkk!!!! nanti kite turun KL..kite calling ehhh....

Nurfaizah M Nor said...

lily janji tau! mesti call nanti bleh jumpa....

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com