The Ads

Search This Blog

Friday, July 15, 2011

Goodbye Honey!

hai uolls
ni entry sedih ala manja
balik dari keje petang semalam sampai je umah
muka itu 3 kanak-kanak riang
tak berapa nak riang..... rasa pelik sangat
selalunya bila i park je kereta kat garage
3 org tu dah kluar jerit-jerit.....mama balik! mama balik!
sorang sorang i tengok muka sedih
lebih-lebih si kakak.... mata pun bengkak mcm baru lepas nangis
bila ditanya.... rupanya bunny honey dah mati
terperanjat jugaklah i dibuatnya
bunny manja i dah mati.... honey nape?
masuk je umah cepat-cepat i dapatkan honey
nak tengok keadaan dia..... sedihlah uolls
sebenarnya i dah agak last 2 weeks honey start cirit birit
yang peliknya i bagi makanan dia je
tak de pulak bagi menda lain
badan honey pun nampak susut sejak kena cirit birit tu
dari mula ambik honey dulu badannya macam tak besar-besar
slalu gak tanya dia nape tak macam dutch
bila tengok dutch makin lama makin tembam
makin lama makin berat
bulu dia pun semakin kembang
maybe honey demam kot.... i ni tak pandai lagi nak mengagak
bila bunny ni sakit, pasal first time bela bunny ni
kesian honey..... tak dapat hidup berbahagia selamanya dgn dutch
tak sempat nak ehem ehem dgn dutch....
lepas puas i mengadap si honey manja i tu
upacara menanam dimulakan
muka hanah, chal dan adhi
masing-masing sedih tak terkata
i pun join sedih sama........

kesian Honey....

Honey memang bunny yang manja

Upacara menanam dimulakan...



Si hanah lah yang paling sedih sekali...

rest in peace honey!


nota piede : dutch, nanti mama carikan bini baru untuk dutch ye......

3 comments:

Tina Othman said...

alahai

risa said...

alolololo sangat sedihhhh
kesiannya muka kakak tuh!!!
aloooo rasa nak hug jer...ciannya
cepat2 carikan bini..kang meroyan susah plak

Nurfaizah M Nor said...

tina : sedih arr...

risa : honey ni mmg kesayangan sikakak. risa yg mati bininya, takkan silaki meroyan plaks!!!!

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com