The Ads

Search This Blog

Sunday, September 11, 2011

"Aku Nak Promosi Blog Di UmarFaruq.Com!!"


hai uolls!!! cepat cepat cepat!!! sesiapa yang rasa nak promote blog tu, mehlah join i. kita promote blog kita kat geng blogger yang baik hati ni. kalo uolls nak join klik jer gambar kat atas tu ok! syarat2nya pun senang aje. jangan lepaskan peluang, nanti menyesal...... umarfaruq.com cakap, sesiapa pun boleh join - blogger baru ke, lama ke, sedang-sedang ke! yang penting uolls ikut je syaratnya yer. cepatlah......apa tunggu lagi!


6 comments:

hadi said...

dari segmen yang sama.,.folow sini

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Melawat cni dr segmen same.. :)

iwan_redzuan said...

datang dari segmen yang sama... :)

http://sajanakcerita.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Syawal...

Salam Perkenalan...
Singgah dari segmen Umar Faruq.com...

Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

siti kektus said...

hai!

singgah sini pulak. ;)

Asyikin said...

hye, datang dr segmen sama, baru ada masa jalan2 :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-promosi-blog.html

sudah follow awak, jemput singgah :)

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com