The Ads

Search This Blog

Sunday, September 25, 2011

Balik Dah!
















tup tap tup tap dah 3 hari 2 malam kitorang kat PD. cepat betul masa berlalu. bila cakap nak balik jer mulalah muka hanah dan chal monyok! budak-budak kann tak mananya puas. walau berjam jam berendam dalam laut dan nak pengsan kepenatan pun masih tak puas bermain bila bercuti. oklah i nak cerita agenda kemuncak dihari terakhir. lepas jer perut diisi dengan menu lunch oleh uncle tu dah tentu-tentunya lah sesi fotografi menjadi acara kemuncaknya! tapi yang bestnya kali ni sesi fotografi kitorang, semua mesti mengenakan baju raya. lagi pun last weekend raya kan dan tujuan semua saudara mara berkumpul ni pun selain dari bercuti memang nak beraya sekali, maklumlah masing-masing kan duduk jauh, yang satu kat melaka, yang satu lagi kat johor dan selebihnya merata rata kat kawasan selangor. mana yang duduk jauh tu dah tentulah susah nak jumpa slalu, tapi yang sesama kawasan dalam selangor pun tak juga dapat jumpa slalu. abisss kalo dah semua sibuk je dengan tugas harian masing-masing. so bila plan buat gathering macam ni memang semua rasa happy sangat. selesai jer sesi fotografi, masing-masing sibuk berkemas pulak. balik dahhh! kalo ikutkan list kehadiran, ramai juga yang tak dapat datang gathering kali ni. tak pe lah, maybe next time bila buat lagi, semuanya dapat datang dan berkumpul. oklah uolls, habis sudah cerita PD. kalo ada lagi percutian yang menarik i akan update yer. sampai jumpa lagi, daaaaaaaa!!!


Published with Blogger-droid v1.7.4

3 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

meriah betul!

kakchik@ella said...

biasa la budak2. Bab joli menjoli ni tak penah puas diaorg.

risa said...

mana ai boleh lupakan my bff!!!
tahniah beb pasal promotion ko tu ye...bila nak open table? hehehe

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com