The Ads

Search This Blog

Tuesday, May 3, 2011

Kerja! Kerja! Kerja!

Salam pagi uols!
N3 pepagi ni cuma nak luahkan sikit kesedihan dan kesengsaraan i kat uols jer.... ingat tak n3 i yg lepas pasal citer i kena bengkak2, merah, gatal dan sakit kat bahagian pipi, leher dan tengkok. Hmmm... i thought that it was allergic but it is not. I actually had 'shingles pain'. Ya Allah..... patutlah sakitnya ya ampun......really bad painful and plus with itchy......Haizzzzzz!
Tak sangka pulak sampai terkena penyakit ni..... dah nasib badan. Doktor yg merawat pun kesian kat i, sampai dia bagi i mc 5 hari. Thanks doc! BUTTTTTTTTTT yang tak syoknya i kena jugak dtg opis sekejap hari ni pasal ada benda yg mesti di settlekan and some more i have to handover duities to the new staff.... sabar ajelah kan....
Hmmm.... harap2 sumenya berjalan dgn lancar. 'Ya Allah Kau Permudahlanlah Segala Urusanku Pd Hari Ini'.....Amin


1 comment:

missCinta said...

kesian but how come smpi mc 5 hari ni? sure ko kenyit mate lebih nih....hehe nyway, pls take a good care of yrself k n have a good rest.. see u on friday aite ;-)

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com