The Ads

Search This Blog

Monday, June 27, 2011

” Saya nak jadi Follower Bertuah – Aidanatasya[dot]com”

hello readers!
bangun! bangun! bangun!
tak elok tido sampai matahari naik tau!
cepat gosok gigi! cepat mandi!
hahhhh dah mandi dah
pakai baju cantik2, biar nampak kemas, bersih dan wangi
wangi??? eh! dah cukup wangi dah?
hahhhhh kalo tak cukup wangi
kenalah pakai perfume
uolls ada perfume tak ni?.....tak de!
hah, kalo uolls nak perfume
mehlah join GA ni
give away ni uolls akan dapat perfume tau!
so tak yahlah susah2 hati kalo rasa badan tak cukup wangi
mehlah grab hadiah perfume dari
Aidanatasya[dot]com
seronok tau uolls, hadiah bleh pilih2 lagi
apa? tak caya? ha meh tengok hadiah2 kat bawah ni

~for men's~


~for women's~



sume perfume kat atas ni, uolls boleh pilih
itupun kalo uolls menanglah
cabutan undi akan dibuat berdasarkan random.org
so, pemenangnya pun dipilih secara randomlah kan!
nasiblah ye, tak pe belum cuba belum tau
mari kita lihat siapa yang kena!

tarikh tutup GA ni ialah pada 31.07.2011

so apa tunggu lagi, mehlah klik banner kat bawah ni


mereka-mereka yang ditag

4 comments:

risa said...

ok2...nanti ai ada ai join eh
hari ni bz sikit..adehhhh

Odah + One = OdahOne said...

Hi! Gudluck!...OdahOne dtg nak jawab soalan u td...sori lmbt sket...ni dah boleh link bannernya kan?...tapi, kalo nak link tu open kat new tabs & tak berganjak dari blog kita gunakan code ni;

target=”_blank”

klik kat edit html & tampal selepas code html banner yang kita nak linkkan td...

tqvm hope mmbntu...

kemboja said...

tq tag sy.. hihi jap lg nk p join..

Nurfaizah M Nor said...

risa : kalo tak bz nanti joinlah

kemboja : i tau u kan aktif join GA ni

odah+one : thanx for the info

Risparmio

Copyright © 2011 Reserved to MeLuvAmirAmira
Design by Azhafizah.Com